Pehea e pani ai i ke kaulahao huki ma ka peʻahi kaupaku

I ko mākou ola, hoʻololihuki kaulahaoma luna o ke kaupaku he mea koʻikoʻi loa ke akamai ola.

Inā loaʻa iā ʻoe kēia mākaukau, hiki iā ʻoe ke mālama i ka manawa a me ke kālā.

I kēia manawa e hāʻawi iā ʻoe i kekahi mau manaʻo i loaʻa iā ʻoe kahi leka.

E ʻoluʻolu e ʻike i nā ʻōkuhi ma aneʻi:

Ma mua o kou hoʻomaka ʻana i ka hana, e ʻoluʻolu e hoʻopau i ka hoʻololi mana e pale i ka haʻalulu uila, palekana ka mea mua!

ʻO ka mua, e ʻoluʻolu e wehe i ka uhi o ka peʻahi, hoʻopā i ke kuapo, a wehe i nā wili a me nā natihoʻoponoponowaho o ke kuapo.

ʻO ka lua, e huki mālie i ke kaulahao mai loko mai e ʻike pono ʻaʻole ia e haki.E waiho i nā uwea no nā hoʻohui hope.

E nānā i ka hoʻololi a ʻike inā hiki ke hoʻopili hou ʻia ke kaulahao.Inā pōʻino kāu kaulahao huki hoʻokiʻekiʻe ma ka huki ʻana i waho o ke kī, pono ʻoe e hoʻololi i kahi kaulahao huki lōʻihi.

Inā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohui hou, a laila pono ʻoe e hoʻohana i kāu kelepona paʻa e kiʻi i nā kiʻi a mālama i ke kala o kēlā me kēia wahi pili a me ka laina, he mea nui loa.

Wehe i nā uwea a me nā hoʻololi, a lawe mai i ka ʻikepili e pili ana i ka huahana i ka hale kūʻai ʻāpana e kūʻai i nā ʻāpana like e hōʻoia i ka hoʻokō ʻana i nā koi o ka fan. A laila hiki iā ʻoe ke hele i ka pae aʻe.

Ma ke ala, inā mākaukau nā ʻāpana āpau, hiki ke hoʻokomo pololei ʻia.

Pono e ʻeha ka uea i ka ʻākaʻikaʻi e hoʻokomo ai, e ʻoluʻolu e ʻoluʻolu e paʻa ka nati.E hoʻokomo i ke kaulahao pilala hoʻololi i loko o ka peʻahi a hoʻopaʻa i ka nati waho.

E ho'ā hou i ka hoʻololi mana, a e hoʻāʻo inā hiki i ke kaula huki huki ke hana maʻamau.

E ʻoluʻolu e hoʻāʻo a manaʻo e hiki iā ʻoe ke pani i ka kūleʻa kaulahao huki!

A inā makemake ʻoe e ʻike i ka ʻike kikoʻī hou aku, e ʻoluʻolu e hoʻolohe i kā mākou ʻatikala. E hōʻano hou mākou i ka ʻatikala i kēlā me kēia pule. A hiki iā ʻoe ke hoʻokaʻaʻike mai iā mākou e nīnau i kekahi nīnau ke manuahi ʻoe! Mahalo iā ʻoe no kou manawa!

E aʻo hou e pili ana i nā huahana QINGCHANG


Ka manawa hoʻouna: Sep-04-2021